

Pesto z rukoli 200g [1 szt]
Opis
Pesto z rukoli 0,220kg
Pesto z rukoli 0,220kg
Idealna zdrowa przekąska do zabrania ze sobą na trening, spacer czy do pracy. Ma najwyższe właściwości odżywcze i jest naturalnym probiotykiem. W wygodnej, zakręcanej butelce. Świetnie sprawdzi się jako baza do koktajli, desrów, smoothie itp. Gramatura: 500g / 1szt. Skład produktu: mleko krowie, białko mleka, żywe kultury bakterii Zawartość tłuszczu: min 1,8% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce w temp. 2-10 st.C
Jest bogata w wapń oraz białko mleka krowiego co korzystnie wpływa na układ kostny człowieka. Szklanka maślanki dostarcza cennych witamin i związków mineralnych, a także bardzo ważnych probiotyków. Dodatkowo, świetnie gasi pragnienie i jest pyszna:) Gramatura: 500ml / 1szt. Skład produktu: mleko krowie, białko mleka, żywe kultury bakterii Zawartość tłuszczu: min 1,8% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce w temp. 2-10 st.C
Jogurt Grecki, delikatny w smaku, świetnie komponuje się z dodatkami np, z owocami jako deser
Masło z mleka krowiego, wyrabiane ręcznie, tradycyjną metodą. Ma niepowtarzalny smak, wzbogaci każdy rodzaj pieczywa i nie tylko :) Gramatura: 200g / 1szt. Skład produktu: mleko krowie zawartość tłuszczu: min. 82% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce w temp. 2-10 st.C
Naturalne, ręcznie robione masło na bazie mleka koziego, które słynie ze swojej lekkostrawności. Zawiera mnóstwo witamin, jest bardzo zdrowe, Świetna opcja dla alergików, ponieważ nie zawiera laktozy oraz kazeiny. Gramatura produktu: 0,125kg /szt Skład produktu: mleko kozie zawartość tłuszczu w S.M. min. 82% Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Twaróg półtłusty wiejski, na bazie mleka krowiego. Wyrabiany tradycyjną metodą. Pyszny naturalny smak! Świetnie nadaje się do farszu, jako twarożek z dodatkami oraz solo:) Gramatura 350 g//szt Skład produktu: mleko krowie, sól zawartość tłuszczu w s.m. min 3,8% Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Ser biały " krajanka", na bazie mleka krowiego, tłusty. Nadaje się jako baza do farszu, dań, sałatek. W połączeniu z warzywami tworzy pyszną kompozycję! Skład produktu: mleko krowie, sól, podpuszczka zawartość tłuszczu w S.M. min 4,1% Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Domowy ser z mleka mieszanego kozio-krowi z rzodkiewką i szczypiorkiem. Łatwo rozsmarowuje się na kanapce, pasuje do każdego rodzaju pieczywa. Dodatek szczypiorku oraz rzodkiewki wzbogaca smak.
Bryndza na bazie mleka Owczego - tradycyjny ser, świetny na kanapkę, lekko słony, może też być odrobinę kwaśny. Gramatura: 200g / 1szt. Skład produktu: mleko owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna zawartość tłuszczu min 18% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Ser podpuszczkowy na bazie mleka Koziego. Mocny, wyrazisty smak, idealnie komponuje się z ciemnym jak i jasnym pieczywem, nadaje się jako dodatek do sałatek. Gramatura: 200g / 1szt. Skład produktu: mleko kozie, podpuszczka ,sól zawartość tłuszczu min. 12% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Wytwarzany ręcznie z mleka owczego, lekko słony w smaku. Wędzony w sposób tradycyjny w przydomowej wędzarni. Jego smak równy jest Polskiemu tradycyjnemu oscypkowi ;) Gramatura: 300g / 1szt. Skład produktu: mleko, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie czystych kultur zawartość tłuszczu: min 30% w S.M. Sposób przechowywania: najlepiej przechowywać w chłodni w temp. 2-10 st.C ale nie jest to konieczne :)
Wędzony tradycyjny ser z mleka mieszanego krowio 50% owczego 50%, ma lekko słonawy smak. Świetnie nadaje się na grilla lub po prostu patelnie (bez dodatku tłuszczów;) - po podgrzaniu rozpłynie się w ustach, najlepiej z dodatkiem słodkiej konfitury lub dżemu. Gramatura: 40g / 1szt. Skład produktu: mleko krowie, mleko owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie czystych kultur zawartość tłuszczu: min 30% w S.M. Sposób przechowywania: najlepiej przechowywać w chłodni w temp. 2-10 st.C ale nie jest to konieczne :)
Rurka Kozio-Krowia na bazie mleka mieszanego (Krowio-Owcze)
Feta na bazie mleka koziego. Mała zawartość laktozy. W smaku lekko słona. Świetnie nadaje się na deskę serów, jako przekąska, dodatek do dań, sałatek jak i solo Skład produktu: mleko kozie, sól, zawartość tłuszczu min. 18% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Feta na bazie mleka owczego. W smaku lekko słona. Świetnie nadaje się na deskę serów, jako przekąska, dodatek do dań, sałatek jak i solo :) Skład produktu: mleko owcze, sól, podpuszczka zawartość tłuszczu min. 18% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Ser pleśniowy zawijany w liściach winogron, na bazie mleka owczego. Bardzo dobry ser, delikatny i wyjątkowy w smaku, lekki, łatwy do smarowania na kanapce. Liście winogron nadają niepowtarzalny smak Skład produktu: mleko owcze, podpuszczka, sól, liście winogron zawartość tłuszczu w S.M min 32% Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Ser pleśniowy na bazie mleka owczego łagodny w smaku
Ser pleśniowy z porostem pleśni białej. Ma kremowy miąższ, delikatny w smaku. Świetnie smakuje solo, nadaje się na przystawkę, np. z dobrze dobranym do niego winem;) Można go również dodawać np. do sałatek czy koreczków, zapiekać, dodawać do sosów, makaronów itd. Skład produktu: mleko owcze, podpuszczka ,sól, kultury pleśni Penicillium zawartość tłuszczu min. 32% w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce, zdala od wędlin i mięs w temp. 2-10 st.C
Kiełbasa Głogowska pochodzi z małego gospodarstwa z Liszek. Robiona według tradycyjnych receptur BEZ KONSERWANTÓW!! Ma fenomenalny smak i przyciąga zapachem każdego ! W połączeniu z wiejskim chlebem - najlepsza!.
Posiada mnóstwo zalet! m.in -wspiera proces metabolizmu, zwiększając ilość spalanej energii i pomagając schudnąć -wspiera układ pokarmowy (szczepy bakterii obecnych w jogurcie zmieniają mikroflorę bakteryjną w jelitach, tym samym polepszając proces trawienia i przynosząc ulgę przy problemach takich jak biegunki, zaparcia czy wzdęcia - wspomaga układ kostny – skład mineralny jogurtu, zwłaszcza wysoka zawartość fosforu i wapnia, pozwalają spowolnić proces naturalnego osłabiania tkanki kostnej, typowy zwłaszcza dla okresu menopauzy. - wspomaga odporność – bakterie o charakterze probiotycznym zmieniając skład mikroflory jelitowej obniżają również reaktywność systemu odpornościowego, pomagając redukować stany zapalne Można go wykorzystać na wiele sposobów np. jako dip do dań, zjeść razem z owsianką, koktajl owocowy, smoothie, shake a nawet i kosmetyk ;) Gramatura: 500g / 1szt. Skład produktu: mleko krowie, żywe kultury bakterii zawartość tłuszczu: min 1,8%w S.M. Sposób przechowywania: przechowywać w lodówce w temp. 2-10 st.C
Dbamy o Twoją prywatność
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".Więcej o plikach cookies przeczytasz w naszej Polityce prywatności.
Ustawienia plików cookies
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.